Sevilla-træner: City var os overlegne

Sevilla-træner: City var os overlegne

741
0
DEL

Sevillas cheftræner Unai Emery følte, at hans hold gjorde, hvad de kunne, da de i går tabte til Manchester City – englænderne var dem blot overlegne. 

Manchester City sikrede sig i går videre avancement i Champions League, mens de gjorde det yderst vanskeligt for Sevilla at komme videre til play-off-kampene til foråret.

De engelske vicemestre tog Sevilla med storm og allerede efter 11 minutter var de foran 2-0. Sevillas træner Unai Emery er ikke skuffet over holdets præstation, han føler blot, at de var Manchester City underlegne:

– City spillede en god kamp. De havde taget ved lære fra vores første kamp, og jeg kan ikke bebrejde mine spillere noget. Vi ved, hvor meget fart de har, og deres kontraangreb gjorde ondt på os, og vi kunne ikke udligne deres to scoringer, anderkender den 44-årige træner og uddyber:

– Der var tidspunkter i kampen, vi kunne besvare deres spil, men det var ikke nok. Jeg er ikke utilfreds med vores indsats, men med resultatet. Jeg ville ønske, vi havde større muligheder for at slå dem.

Unai Emery kan ikke andet end at se fremad, og nu fokuserer han på søndagens opgør mod Real Madrid.

– Fodbolden bringer os ad forskellige stier, og ingen af dem er nemme, men holdet er stærkt i modgang. Vi står altid sammen. Nu har vi en smuk kamp søndag mod Real Madrid, og der er altid håb forude, afslutter en optimistisk Emery.

INGEN KOMMENTARER