Sisto inden United-møde: Vi skal ikke være bange for at gå frem

Sisto inden United-møde: Vi skal ikke være bange for at gå frem

1073
0
DEL

FC Midtjyllands guldfugl Pione Sisto erkender, at torsdagens kamp på Old Trafford næppe bliver som opgøret i Herning, men opfordrer til, at Ulvene griber kampen an på samme måde som sidst. 

De danske mestre fra Heden tog fusen på alt og alle, da de torsdag sikrede sig en særdeles overraskende 2-1-sejr over mægtige Manchester United.

Den flotte præstation hjemme på MCH Arena skal så følges op, når midtjyderne skal byde selvsamme Manchester United op til dans på Old Trafford.

Offensivprofilen Pione Sisto medgiver, at det næppe bliver samme kamp på udebane i Manchester, men han fortæller om vigtigheden af at gribe kampen an på samme måde som sidst og turde gå frem og angribe.

– Sejren har givet en masse selvtillid, og den skal bruges positivt, men det bliver hårdt arbejde igen. Jeg tror ikke, at det bliver, ligesom det var på MCH Arena, men vi skal gribe kampen an på samme måde.

– Vi skal ikke trække os tilbage og ikke være bange for at gå frem. Så der er ikke de helt store ændringer, hvis man kigger på den første kamp, siger Sisto ifølge Jyllands-Posten.

Pione Sisto stod for FC Midtjyllands første mål mod Manchester United i torsdags.

INGEN KOMMENTARER