Skadet Arsenal-komet: Ønsker at være med til at opnå vores mål

Skadet Arsenal-komet: Ønsker at være med til at opnå vores mål

584
0
DEL

Francis Coquelin kan ikke vente med at vende tilbage til grønsværen efter sin skade, og den franske midtbaneslider er fast besluttet på at være med til at indfrie holdets forventninger til sæsonen. 

Fem uger er gået, siden Francis Coquelin sidst har været i aktion for Arsenal, og lige siden har den unge midtbanespiller kæmpet en brag kamp for at få bugt med sin knæskade.

Den 24-årige franskmand er endnu ikke blevet skaden helt kvit, men han er opsat på at komme stærkt tilbage og hjælpe holdet og klubben med at indfrie målsætningerne.

– Vi forsøger ikke at skjule os. Vi ved, hvad vi vil have i denne sæson, og jeg ønsker afgjort at blive en del af det igen, siger Francis Coquelin til Daily Star og fortsætter:

– Jeg havde en lille skade, men alle, der er kommet ind, har præsteret. Vi er et hold, og det er det vigtigste. Hvis jeg kan komme tilbage og hjælpe holdet med at opnå vores mål, vil jeg forsøge at gøre det.

Francis Coquelin erkender, at skadespausen efterhånden føles lang, men han priser sig samtidig lykkelig for, at det ikke gik værre til.

– Denne er afgjort den største skade, jeg har haft. Jeg har haft nogle få skader før, men denne er ret stor. Først føltes det okay, men jeg havde ikke indset, hvor slemt det var. Nu er der gået en måned, og det begynder at føles som en smule lang tid, men når jeg kigger mig omkring og ser forskellige skader, må jeg indse, at det kunne have været meget værre.

– Også når jeg kigger på, hvad der er sket i verden de seneste måneder, så forsøger jeg at være positiv. Det sætter det i et lidt andet perspektiv. Det er en skam, at jeg blev skadet, men jeg kommer stærkere tilbage, fastslår han til slut.

Francis Coquelin har optrådt 12 gange for Arsenal i Premier League-regi i indeværende sæson – alle gange fra start.

INGEN KOMMENTARER