Skuffet dansker: Vi burde være kommet derfra med 2-2

Skuffet dansker: Vi burde være kommet derfra med 2-2

571
0
DEL

Landsholdsprofilen Christian Eriksen er ikke helt tilfreds med Danmarks udbytte lørdag aften på Friends Arena, når man tænker på det massive tryk, de lagde på svenskerne i kampens slutfase. 

Danmark måtte se sig slået med 2-1 til Sverige i første af to playoff-kampe.

Store dele af kampen foregik på Sveriges præmisser, men indskiftninger af Nicolai Jørgensen, Pierre-Emile Højbjerg og Yussuf Poulsen gjorde noget ved Danmarks spil, og hjemmeholdet blev presset i bund i kampens sidste 15-20 minutter.

Netop det tryk gjorde, at det var en lidt misfornøjet Christian Eriksen, der mødte pressen efter kampen.

– Jeg står med en følelse af, vi skulle have haft mere ud af kampen, men vi klager ikke over 2-1. Før kampen havde 2-1 måske været okay, men undervejs i kampen føler jeg, vi skulle have haft mere ud af det, sagde Eriksen ifølge bold.dk.

– Jeg synes, vi skulle have kommet herfra med 2-2. Man kunne virkelig mærke på dem, de var trætte til sidst, og det skulle vi have udnyttet. Det var en hård kamp, hvor begge hold havde brugt mange kræfter, men det var os, der pressede på til sidst, fortsatte den unge boldekvilibrist.

Trods skuffelsen over 2-1-nederlaget i første opgør har Chrsitian Eriksen fortsat følelsen af, at Danmarks og Sveriges chancer for avancement er lige store.

– Selvtilliden på holdet er fin. Jeg synes, det er 50/50. Sverige fører lige nu, men jeg er sikker på, vi får scoret i Parken. Vi skal spille vores eget spil på tirsdag, forklarede Tottenham-profilen.

– Kampen bliver ikke så åben, som den var i dag, hvor det var meget frem og tilbage. Men vi fik åbnet op for dem i anden halvleg, hvor vi lykkedes med nogle ting, som vi skal gentage i næste kamp, slutter han.

Returopgøret spilles i Parken på tirsdag klokken 20:45.

INGEN KOMMENTARER