Sky Sport-journalist: Dette kan være Ronaldos sidste sæson i Madrid

Sky Sport-journalist: Dette kan være Ronaldos sidste sæson i Madrid

781
0
DEL

Cristiano Ronaldo kan være i gang med sin sidste sæson hos Real Madrid, hvor PSG er en potentiel destination, ifølge den spanske Sky Sport-journalist, Guillem Balaque.

Den portugisiske verdensstjerne skiftede til Real Madrid fra Manchester United og Old Trafford for seks år siden, hvortil han tidligere på ugen var ude og sige, at han ønsker at afslutte sin karriere i Madrid.

LÆS OGSÅ: Ronaldo: Min drøm er at slutte karrieren i Real Madrid

Men Sky Sports spanske fodboldekspert Balaque tror på, at både Real Madrid og Ronaldo-repræsentanter ville være glade for et skifte.

– Han kan fysisk spille, til han er 40, men der er en strategi i steder for hans slags, udtaler Balaque til Sky Sports News HQ.

– Det ser ud til, at dette kan blive Cristiano Ronaldos sidste sæson i Real Madrid. Det ser også ud til, at Real Madrid ikke er helt utilfredse, hvis dette er tilfældet.

Ronaldo scorede 48 mål i 35 La Liga-optrædener sidste sæson, hvor han fornyligt vandt ‘Den gyldne støvle’ for fjerde gang i sin karriere.

Den 30-årige super atlet blev også fornyligt klubbens all-time førende målscorer, men på trods af hans utrolige rekord siger Balaque stadigvæk, han sandsynligvis er på vej til Frankrig.

Han tilføjer:

– Dette lyder fantastisk, når du kigger på de rekorder, han har opnået – sandsynligvis den bedste målscorer i deres historie.

– Men måske Real Madrid føler, at han har toppet, hvortil jeg har fået fornemmelsen af, at disse mennesker føler, at PSG er den bedste løsning.

– Enten denne sommer eller den næste. Jeg tror ikke, han er i Real Madrid så længe.

INGEN KOMMENTARER