Solskjær forhandler om forsvarsspiller med vestegnen

Solskjær forhandler om forsvarsspiller med vestegnen

2796
0
DEL

Frederik Semb Berge står til snart at vende tilbage til Brøndby IF, da hans lejekontrakt med Molde udløber inden længe.

Frederik Semb Berge blev hentet til Brøndby IF i sommeren 2014, men har tilsyneladende ingen fremtid hos de blå/gule, og nu står han altså til at vende tilbage efter et lejeophold.

Han udtaler til TA, at Brøndby på intet tidspunkt har haft kontakt med ham under lejeopholdet, og han udtalte for nogle få uger siden, at han på ingen måde kunne se sig selv i Brøndby fremadrettet, på trods af at han har en kontrakt, der løber indtil 2019.

Det har selvfølgelig afledt, at han er på udkig efter en ny klub.

– Min agent er begyndt processen med at finde en ny klub for næste sæson, så jeg kan koncentrere mig om fodbolden. Jeg går efter spilletid, men jeg er også blevet far til to, så det er endnu vigtigere, at familien har det godt, siger Fredrik Semb Berge.

Egentlig så nordmanden heller ikke ud til at fortsætte i Molde, da han har skuffet under sit lejeophold, men en hvis tidligere rødhåret United-legende har vist interesse.

Ole Gunnar Solskjær er blevet cheftræner for Molde, og skulle angiveligt være interesseret i at hente Frederik Semb Berge permanent.

– Molde har sagt, at de vil have mig med videre. Jeg har snakket med Solskjær. Det er dejligt, at de vil have mig med videre. Molde er en klub, som satser, og de har en dygtig træner.

Berge er også interesseret i at vende tilbage til hans barndomsklub, Odd.

– Selvfølgelig ville det være interessant. Odd er jo min klub.

 

INGEN KOMMENTARER