Spansk radiostation erklærer Benitez fyret i Real Madrid: Offentliggørelse kl. 17:30

Spansk radiostation erklærer Benitez fyret i Real Madrid: Offentliggørelse kl. 17:30

739
0
DEL

Rafa Benitez er færdig i Real Madrid, hvis man skal tro den spanske radiostation Radio Marca, der ejes af den Madrid-baserede avis Marca. Klokken 17:30, spansk tid, vil klubben offentliggøre fyringen, forlyder det.

Rafa Benitez har været en særdeles presset mand i Real Madrid fra første dag, hvor der er blevet skrevet og sagt meget om hans mandskabsbehandling og alt for fastlåste spilfilosofi, og nu hvor resultaterne også er begyndt at svigte, har man en legitim grund til at smide ham på porten.

Netop at smide ham på porten er, hvad der kommer til at ske, fastslår værten på Radio Marca, Carlos Sanchez Blas, der mener at vide, at hovedstadsklubben vil offentliggøre fyringen af Benitez klokken 17:30.

Avisen til radiostationen erklærer endvidere, at Real Madrid-ledelsen vil erstatte Benitez med klublegenden Zinedine Zidane, der har styret tøjlerne på klubbens B-hold hidtil.

Real Madrid spillede 2-2 ude mod kriseramte Valencia søndag aften, og madrilenerne indtager en skuffende tredjeplads i La Liga efter både Atletico Madrid og FC Barcelona.

INGEN KOMMENTARER