Sportsredaktør: Skal der et dødsfald til, før ledelsen tør sætte ind overfor...

Sportsredaktør: Skal der et dødsfald til, før ledelsen tør sætte ind overfor Brøndby-fansene?

2245
0
DEL

Sportsredaktør på Ekstra Bladet, Allan Olsen, mener, at Brøndbys ledelse er bange for at gå i konfrontation med fansene. De fans, som ofte går for at være landets bedste, fremstår lige nu blot som de dummeste, lyder det. 

Ovenpå gårsdagens ballade efter 1-1 i Telia Parken mellem F.C. København og Brøndby IF mener Ekstra Bladets sportsdirektør Allan Olsen, at det er tid til at skride ind overfor de fans, der bliver ved med at lave den gentagende ballade.

Problemet er bare – ifølge Allan Olsen – at Brøndbys ledelse ikke tør sætte ind overfor de fans, som er med til at lægge klubbens fundament.

– Problemet er, at Brøndbys skiftende ledelser altid har været håndsky overfor den stærke fangruppe. Der har simpelthen ikke været modet til at tage opgøret med nogle af de elementer, der igen og igen laver ballade, skriver Allan Olsen i en kommentar ovenpå derby-balladen onsdag aften.

Læs også: Iskold Zanka: Jeg giver ikke en fuck for Brøndbys fans

– Kan man forstå Brøndby? Tjae, Brøndby-bosserne ved, at de har Danmarks vel nok stærkeste fanbase med en helt uhyggelig loyalitet og nogle fans, der på mange måder udgør fundamentet og arvegodset i Brøndby. Skal man ryge i totterne på dem, spørger sportsredaktøren retorisk, inden han med henvisning til F.C. Københavns model selv besvarer spørgsmålet:

– Hvor ubehageligt det end er, så er svaret et klart ja – og en af måderne er et registreringskort, hvis ikke det fælles Awaykort kommer.

– FCK har gennem flere år kørt med FCK Away og set udefra, så har FCK overkommet den første frustration og vrede fra fansene – og det ser ud til at virke, forklarer Allan Olsen, der dog i samme ombæring skriver, at alt selvfølgelig ikke er løst med en indførelse af et såkaldt Away-kort.

Læs også: Brøndby-ledelsen tager afstand til hooligans: Uacceptabelt

Ekstra Bladets sportsredaktør skriver endvidere, at han ikke køber forklaringen om, at Brøndbys fans’ frustration over Mathias ‘Zanka’ Jørgensens og Anders Hørsholts arrogante og hånlige hilsen til dem udmøntede sig i kasteskyts. Det er ikke et gyldigt argument, mener han.

Brøndby-fansene er igen og igen blevet udråbt som Danmarks bedste fans, men lige nu fremstår de blot som landets dummeste, mener Allan Olsen, hvis budskab til klubbens øverste ledelse er klokkeklar.

– Få styr på tosserne, Brøndby – ellers kan konsekvensen være lukkede udebaneafsnit for det, der ellers bliver betegnet som Danmarks bedste fans. Lige nu fremstår de bare som de dummeste, skriver Allan Olsen til slut.

Blog: Velkommen til Tysklands fodboldhovedstad

INGEN KOMMENTARER