Sprudlende FCK tromlede Randers ned

Sprudlende FCK tromlede Randers ned

836
0
DEL

Randers FC var periodevis fint med i spillet søndag aften i nationalarenaen, men de jyske gæster blev alligevel tromlet ned med 4-0 af F.C. København, der viste sand mesterskabsklasse.

F.C. København var i højt spillehumør søndag eftermiddag i Parken, da Randers kom på besøg.

Allerede efter ni minutter fik de københavnske fans noget at juble over. Kasper Kusk, der den seneste tid virker forvandlet efter en svær start på tilværelsen i hovedstadsklubben, tordnede bolden i mål fra en distance på 24,5 meter.

Herefter kom løverne frem til yderligere chancer, og halvvejs inde i første halvleg kunne også Youseff Toutouh lade sig notere for et mål. Den vævre offensivspiller fik spillet bolden op på en veloplagt Federico Santander, som lagde bolden tilbage til Østerbro-drengen, der uden yderligere besvær kunne brage bolden i mål.

Randers FC forsøgte hårdt at komme tilbage i opgøret, og det lykkedes da også momentvis for det jyske udehold at få sammensat noget fornuftigt på københavnernes banehalvdel, men de blev aldrig så farlige som deres modstandere.

Kort inde i anden halvleg sikrede Toutouh sig så titlen som dobbelt målscore, da han efter fint kombinationsspil med Augustinsson og Nicolaj Jørgensen satte bolden i netmaskerne for anden gang i kampen.

Også Kasper Kusk fik denne søndag netmaskerne til at blafre to gange. Den selvtillidsfyldte dribler tog chancen udefra, og med hjælp fra modstanderenes Erik Marxen, som modvilligt fik snittet bolden på vejen, kunne F.C. København bringe sig på 4-0.

Resten af anden halvleg foregik i et noget lavere tempo som følge af, at hjemmeholdet gik et par gear ned. Randers fik et par løse chancer, men blev aldrig farlige for alvor.

4-0 til F.C. København, som fastholder deres førerposition i Superligaen med tre point ned til FC Midtjylland, der lørdag aften snublede på hjemmebane i det midtjyske derby mod Viborg FF.

INGEN KOMMENTARER