Stones vil have Cleverley med til EM

Stones vil have Cleverley med til EM

660
0
DEL

John Stones er til daglig holdkammerater med Tom Cleverley, og forsvarsspilleren håber meget på, at Roy Hodgson vil udtage holdkammeraten til den engelske landsholdstrup til EM i 2016.

Tom Cleverley er efterhånden blevet 26 år, og efter det par dårlige år, har midtbanespilleren genfundet sig selv, og det har medført en række gode præstationer for Everton, og så sent som i går blev han matchvinder dybt inde i overtiden mod Newcastle. Derfor mener John Stones nu, at Cleverley bør udtages til Englands trup til EM i 2016.

– Jeg ved som spiller, at man er forudindtaget i forhold til sine medspillere, men jeg kan bare sige, at jeg taler på vegne af rigtig mange gutter i omklædningsrummet, når jeg siger, at Tom burde være i Englands trup – i det mindste på grund af hans nuværende form, siger forsvarsprofilen John Stones til Evertons hjemmeside.

– Han spiller afsindigt godt. Nogle gange får spillere ikke alt for mange chancer for at komme tilbage i truppen, men jeg er sikker på, han ville blive begejstret for det, tilføjer Stones.

Tom Cleverley har spillet 13 landskampe for England, men man skal helt tilbage til 2013 for at finde englænderens sidste optræden for hjemlandet.

INGEN KOMMENTARER