Stopper Arsene Wenger i 2017?

Stopper Arsene Wenger i 2017?

721
0
DEL

Arsenal-manager Arsene Wenger har antydet, at han muligvis stopper om kun to år, hvortil han ønsker at forlade noget arv til den næste manager.

Arsene Wengers nuværende Arsenal-kontrakt på otte mio. pund udløber i slutningen af næste sæson, og Wenger snakkede som om, at han forberedte sig på at forlade klubben på deres AGM, årlige generalforsamling, torsdag.

Arsenal-manageren er kommet med en stor hentydning omkring, at han stopper som Arsenal-manager i 2017.

Det kom midt under én af de vredeste årlige generalforsamlinger i Wengers 19-årige regeringstid, da Arsenal-aktionærer udtrykte deres vrede og frustrationer over manglende handling i sommerens transfervindue og de ‘pinlige’ resultater i Europa.

– Jeg er opsat på at forpligte mig helt ind til den sidste dag af min kontrakt og bringe stor succes tilbage til klubben og så forlade den en dag, hvor den er i en position, hvor den kan gøre det endnu bedre, når jeg forlader, udtalte Wenger under dagens generalforsamling.

– Det er vigtigt for mig, at jeg forlader klubben i god stand, så manageren efter mig kan gøre det bedre.

– Ansvaret på mine skuldre er meget større. Jeg ved, hvad det betyder for folk. Jeg ved, hvor triste folk er, når vi ikke klarer os godt, og jeg ved, hvor ked af det folk er, når vi har tabt en kamp.

 

 

 

INGEN KOMMENTARER