Suarez: Går kun efter Ramos, hvis…

Suarez: Går kun efter Ramos, hvis…

671
0
DEL

Luis Suarez understreger forud for El Clasico, at spillerne ikke går efter at skade modstanderens spillere. Han udelukker dog ikke, at han vil gå hårdt til Sergio Ramos. 

På lørdag spilles sæsonens første El Clasico, når FC Barcelona kommer på besøg på Santiago Bernabeu. Og det er et opgør, der altid er garant for tænding og spænding.

Luis Suarez forsikrer dog, at spillerne ikke vil skade modstanderne, men hvis Sergio Ramos har fået en smertestillende sprøjte, udelukker uruguayaneren ikke noget:

– Jeg vil ikke gå efter Sergio Ramos’ skulder i kampen, lige som Real Madrid-spillerne ikke går efter Messis knæ. Men hvis Ramos spiller med en smertestillende sprøjte, vil jeg selvfølgelig gå til ham, siger Suarez på et pressemøde og fortsætter:

– Det er altid specielt at spille på Bernabeu. Jeg har gode minder derfra, da jeg fik min debut der, men jeg har også dårlige minder, da vi tabte kampen 3-1. At spille El Clasico på den bane er en drøm.

FC Barcelona fører lige nu ligaen, men Real Madrid kan komme op på á point, hvis de slår catalanerne. Luis Suarez mener dog ikke, at ligaen bliver afgjort i denne kamp.

– Jeg mener ikke, ligaen bliver afgjort af denne kamp. Det bliver en lang og svær sæson. Vi har gjort det godt på det seneste, selvom vi har manglet verdens bedste spiller, og det gør os glade. Hverken Neymar eller jeg mener, vi er bedre end Messi. Vi har scoret mange mål, men ved, han er den bedste, afslutter angriberen.

INGEN KOMMENTARER