Suarez igen under anklage for racisme

Suarez igen under anklage for racisme

752
0
DEL

F.C. Barcelonas uruguayanske spydspids, Luis Suarez, kan risikere at ryge i stormvejr, efter at lokalrivalerne fra Espanyol har forbundet den flamboyante angriber med racistiske udtalelser.

Bølgerne plejer at gå højt når Barcelona tørner sammen med byens ‘lillebror’, Espanyol. Onsdagens opgør i Copa Del Rey var ingen undtagelse. I de 90 minutter blev der således uddelt intet mindre end 13 advarsler, hvoraf to resulterede i et rødt kort til Hernán Pérez. Ligeledes blev Papakouli Diop sendt tidligt i bad med en direkte udvisning.

Og netop den udvisning skulle være blevet fremprovokeret af racistiske ytringer fra Luis Suarez, fotæller Espanyol-lejren til den spanske avis Sport.

De blå- og hvid stribede Espanyol-spillere peger også fingre af Suarez, hvad angår kampens hidsige udvikling, men de fingre giver Barcelonas træner, Luis Enrique, ikke meget for.

– Det er dommerens ansvar at sørge for en god tone i kampen – ikke spillernes, siger Luis Enrique.

Det er ikke første gang, at Suarez anklages for racisme. I 2011 var han impliceret i den efterhånden berømte sag med den daværende Manchester United-spiller Patrice Evra. Uruguayaneren endte med en bøde på cirka 400.000 kroner og en karantæne på otte kampe.

Da de to hold så sent som i lørdags dystede på Espanyols hjemmebane i La Liga, blev brasilianske Neymar angiveligt udsat for racistiske tilråb fra hjemmepublikummet i 0-0 kampen.

Læs også: Medie: Guardiola vil have City til at købe Suarez
                Suarez: Vi er de bedste i verden

INGEN KOMMENTARER