Suarez: Tænker ikke på Ballon d’Or

Suarez: Tænker ikke på Ballon d’Or

818
0
DEL

Luis Suarez har været flyvende i Barcelona siden oktober måned sidste år, hvor den lange karantæne på ti spilledage udløb. Derfor står Suarez godt før kampen om verdens bedste fodboldspiller i 2014 skal kåres. Hovedpersonen selv tænker dog ikke på prisen.

I det seneste år har han scoret mål på samlebånd og været en af Barcelonas vigtigste spillere. Alligevel tager Luis Suarez det roligt, når han skal forholde sig til de mange spørgsmål om Ballon d’Or. På et pressemøde fortæller uruguayeren, at han ikke tænker på at ende blandt de sidste tre.

– Balon d’Or finalist? Jeg tænker ikke så meget på det, men det ville overraske mig, og gøre mig glad, hvis det sker, ligesom da jeg blev nomineret til Europas bedste spiller.

Luis Suarez satte samtidig et par ord på holdkammeraten Lionel Messi, og her fortalte angriberen, at det endnu ikke vides om Messi bliver klar til El Clasicó på lørdag.

– Vi ved ikke om Messi kommer til at starte imod Real Madrid eller om han er på bænken, det er en speciel skade, og vi ønsker ikke noget tilbagefald for ham.

I weekenden tørner FC Barcelona og Real Madrid sammen i det største opgør af dem alle, og her kan Suarez få en afgørende rolle, især hvis Messi ikke bliver klar.

INGEN KOMMENTARER