Suker: Perisic afgørende ligesom Robben

Suker: Perisic afgørende ligesom Robben

1054
0
DEL

Den kroatiske legende mener, at Inter-spilleren minder om Bayern München-kanten, og han tror ligeledes på, at kroaten vil blive en stjerne på San Siro denne sommer.

Den offensive Inter-spiller Ivan Perisic er ligeså afgørende som Bayern Münchens Arjen Robben, ifølge den store kroatiske legende, Davor Suker.

26-årige Perisic har haft en imponerende sæson indtil videre, efter han skiftede til klubben fra Wolfsburg denne sommer, hvor han har hjulpet Roberto Mancinis mandskab til at ligge nummer to.

Og Suker, præsidenten for det kroatiske fodboldforbund, har rost Perisic for sin form, idet Kroatien forbereder sig til den vigtige kamp mod Malta.

– Lad os starte med Perisic, hvem jeg er overbevidst om bliver en stjerne i Inter, udtaler Suker til Gazzetta dello Sport

– Han er fantastisk: Han har styrke, talent og en sans for at score mål. Spillere, der kan gøre forskellen, de er utrolige værdifulde i moderne fodbold.

 

Da Suker blev spurgt om en sammenligning, så linkede han Perisic til den hollandske stjernespiller, Arjen Robben.

 

– Han er afgørende ligesom Robben. Han elsker at starte i bredde områder, hvor han så afslutter sit løb i de centrale områder.

INGEN KOMMENTARER