Superliga-klub bekræfter: Konsortium vil købe os

Superliga-klub bekræfter: Konsortium vil købe os

774
0
DEL

Et udenlandsk konsortium bestående af briter og amerikanere har sat sig for at ville købe sig til indflydelse i Randers FC, og kronjyderne virker ikke helt afvisende. 

Trods det faktum, at Superliga-klubben Randers FC ikke er og aldrig har været til salg, så har udenlandske investorer set sig lune på den jyske klub.

– Investorerne ønsker at købe sig ind i eller overtage en nordeuropæisk klub, der har potentiale til at konkurrere på allerhøjeste nationale niveau og efterfølgende på højt internationalt niveau indenfor de næste fire til fem år, skriver Randers i pressemeddelelsen.

– Efter grundig research har de kontaktet os. Selvom Randers FC ikke som udgangspunkt er eller har været til salg, har bestyrelsen valgt at lytte til investorernes tanker.

Selvom Randers-ledelsen giver udtryk for, at man ser spændende muligheder i en overtagelse, så understreger klubbens formand Svend Lynge Jørgensen, at det ikke skyldes økonomiske problemer, og at man sagtens kunne fortsætte med at drive klubben som hidtil.

– Det er vigtigt at understrege, at Randers FC som et af de få danske sportsselskaber har en overordentlig god økonomi med en meget solid egenkapital og mere end tilstrækkelig likviditet til at fortsætte på nuværende sportslige niveau, siger formand Svend Lynge Jørgensen.

– Såfremt vi vælger at tage imod tilbuddet om køb af Randers FC, bliver det udelukkende, fordi vi vurderer, at det vil være til stor gavn for fodbolden i Randers og Randers by i det hele tage.

Investorernes identitet forbliver anonyme for nu, oplyser Randers FC.

INGEN KOMMENTARER