Et svært forudsigeligt Manchester United

Et svært forudsigeligt Manchester United

3353
0
DEL

Premier League var knap skudt i gang. Men fra den 10. til 18. september syntes José Mourinho og resten af Manchester United ikke at kunne finde formen.

Et 0-1 nederlag mod Manchester City.
Herefter et 0-1 nederlag mod Feyenoord.
Til sidst et svidende 1-3 nederlag mod Watford.

Medierne er aldrig langsomme til at udnævnte et hold til enten en ”succes” eller ”fiasko”, og efter tre nederlag på stribe faldt Manchester United hermed i sidstnævnte kategori.

United diagnosticeret

Hvad kunne være forklaringen på Uniteds dårlige resultater?

Nytilkomne træner, Mourinho, talte om en selvforstærkende, negativ effekt: ”Selvfølgelig er humøret ikke det samme, når man taber – det er normalt,” sagde han. ”De er nødt til at udvise en særlig type attitude over for negative øjeblikke.”

Derudover mente mange, at Wayne Rooney ikke levede op til sit potentiale. Der blev heller ikke uddelt mange rosende ord til ”verdens dyreste spiller”, Pau Pogba, som selv efter kampen mod Watford ikke havde scoret et eneste mål for United.

Spilforudsigelser

Som vi så ofte har set svinger holdet, der for nyligt blev udnævnt til en fiasko, tilbage. Da er medierne naturligvis heller ikke sene til at skrive om selvsamme holds ”comeback”.

Efter en 3-1 sejr mod Northampton og en 4-1 sejr mod forsvarende Premier League-mestre, Leicester City, fik United sit eget comeback – omend et tilbageholdent et af slagsen.

Bet365 er en af de største spillesider for sportsodds. De forudsagde inden Premier League-start en 2. plads til United og gav dem odds 3.75.

Men efter Uniteds slingrende kurs blev alles forventninger justeret. Selv efter de seneste to sejre, tildeles United odds 10. Samme odds får Arsenal.

Liverpool forudsiges at få en 2. plads i Premier League og tildeles odds 6.50. Manchester City, som indtil videre har vundet 10 ud af 1 kampe, spås at vinde hele Premier League og gives odds 1.61.

Uniteds odds vidner om, at selvom United muligvis har rystet de tre nederlag af sig, synes de stadig at være langt fra Premier League-titlen og tidligere tiders storhed.

Mourinhos strategi

Der hviler naturligvis et massivt pres på Uniteds nye træner, “the special one” Mourinho.

Han er blevet kritiseret for at ændre for meget og for hyppigt på centrale elementer i Uniteds holdopstilling og strategi. Har han for alvor fundet en kombination, som kan stå distancen og med tiden udgøre Uniteds rygrad og identitet?

Muligvis ikke, men dette er netop årsagen til, at de næste uger og måneder bliver så vigtige for Mourinho og United.

Et massivt pres hviler på Mourinhos skuldre efter Uniteds slingrende sæsonstart.

Derudover har Mourinho rådighed over en ganske stor trup spillere. 26 spillere for at være helt præcis, hvilket nogle mener er for mange.

Eftersom der kun kan udvælges 18 spillere til hver kamp, bliver 8 udeladt hver gang. Mourinho virker til at have gjort sit bedste for at rotere og holde spillere aktive. Alligevel er det blevet påpeget, at det muligvis kunne være en god idé at skille sig af med nogle spillere med henblik på at skabe en mere kompakt og sammentømret trup.

Europa League

Kan Mourinho finde Uniteds kernestrategi og identitet?
Kan Pogba og Anthony Martial score nok mål?
Vil Rooney vise sig af være en styrke eller svaghed for United?

Følg United, når de spiller deres næste kamp på torsdag mod ukrainske FC Zorya i Europa League-gruppespillet. Her forudsiger Bet365 ikke overraskende en sejr til United og giver dem odds 1.16.

Bet365 spår derudover at United vinder hele Europa League og giver dem i den forbindelse odds 7.

INGEN KOMMENTARER