Sviatchenko om januarskifte: Sker det, er det god timing

Sviatchenko om januarskifte: Sker det, er det god timing

878
0
DEL

FC Midtjylland-profilen Erik Sviatchenko lægger ikke skjul på, at han godt kunne tænke sig et udlandseventyr, og landsholdsstopperen fortæller, at det ville være god timing, hvis han fik det til januar. 

Erik Sviatchenko er på radaren hos flere klubber rundt om i de største ligaer i Europa. Senest var den midtjyske forsvarsspiller angiveligt tæt på et skifte til Premier League-klubben Norwich.

Handlen blev dog aldrig til noget, men 24-årige Sviatchenko drømmer fortsat om et skifte til udlandet, og han håber, at det kan ske allerede til januar, når transfervinduet igen står på vidt gab.

– Jeg har sagt, at jeg er klar til et udlandseventyr. Sker det til januar, er det god timing. Men lige nu nyder jeg at spille i FCM. Landsholdet har været et fantastisk skulderklap. Nu er det ambitionen at kæmpe mig tilbage, fortæller Erik Sviatchenko ifølge Metroxpress.

Erik Sviatchenko har spillet i FC Midtjylland gennem hele sin professionelle karriere. Han skiftede til de nykårede danske mestre som 15-årig fra rivalerne Viborg.

INGEN KOMMENTARER