Swansea ophæver med spansk profil

Swansea ophæver med spansk profil

645
0
DEL

Da Michael Laudrup for et par år siden var manager i Swansea, var der ikke mange, der kendte til navnet, Michu. Det navn lærte de fleste dog at kende, da spanieren under Laudrup begyndte at score mål på samlebånd. Nu har den walisiske klub så ophævet samarbejdet med angriberen.

Det har ikke været let for Michu at bide sig fast på Swansea-holdet i de seneste sæsoner. For tre år siden var angriberen helt oppe og ringe, og der var nærmest intet, der kunne stoppe ham, da han blev hentet til Swansea. Siden da er det dog gået gevaldigt ned ad bakke for spanieren, og nu skilles den walisiske klub og Michus veje så.

I sidste sæson havde Michu et lejeophold i Napoli. Det blev dog ligeledes ingen succes, og nu skal spanieren så ud og finde en ny arbejdsgiver, da Swansea har ophævet samarbejdet med angriberen.

Michu nåede at score 28 gange for Swansea i 67 optrædener. I det seneste år har angriberen dog været meget plaget af skader, og han har ikke kunnet spille sig på Swanseas hold. Derfor er det nu slut for spanieren, der skal ud og finde en ny klub.

INGEN KOMMENTARER