Terry: Vi kan selv afgøre det

Terry: Vi kan selv afgøre det

881
0
DEL

Chelsea spillede i går uafgjort 0-0 mod Dynamo Kiev og indtager efter tre kampe en tredjeplads i Champions Leagues gruppe G. Den aldrende kaptajn John Terry understreger i et interview til klubbens hjemmeside vigtigheden i, at Londonholdet stadig selv kan afgøre sin skæbne.

Anføreren fortæller, at han ærgrer sig over, at det ikke blev til to sejre i træk for ‘The Blues’ efter deres Premier League-succes i weekenden mod Aston Villa, men mener, at holdet leverede en god præstation:

– Det er et svært sted at spille, men det er et point vundet, og vi kan se frem mod næste kamp, som vi skal vinde. Dynamo Kiev er et godt hold, og de tabte i ligaen i weekenden, så de følte, de skulle give deres publikum noget oprejsning mod os. Vi fik et clean sheet og undgik et dårligt resultat, så det var fint. Jeg synes egentlig at vi fortjente at vinde – første halvleg var meget bedre end anden, og vi blev snydt for et straffespark. Vi var uheldige ikke at score og ærgrer os over ikke at vinde, men vi leverede en god præstation.

Terry understreger desuden vigtigheden af selv at kunne afgøre klubbens skæbne i turneringen:

– Nu ser vi frem mod vores næste kampe på hjemmebane, hvor vi selv kan afgøre det hele foran vores egne fans.

Næste Champions League-kamp for Terry og co. er imod Dynamo Kiev på Stamford Bridge den 4. november.

 

INGEN KOMMENTARER