New Firm endte uden vinder

New Firm endte uden vinder

681
0
DEL

Brøndby og FC København tørnede her til aften sammen på Brøndby Stadion i “The New Firm.” Det blev en hektisk affære, hvor Brøndby spillede en mand i overtid i en halv time, men de blå-gule kunne ikke udnytte det, og så endte det hele i en nulløsning og et uafgjort resultat.

Det var to af de mest formstærke hold, der tog i mod hinanden i arvefjende opgøret mellem Brøndby og FC København. Som altid var der tænding på fra kampens start til slut, og kampen blev præget af, at ingen af holdene ville tabe kampen.

Gæsterne startede kampen bedst, og det var Østerbro-drengene der var klart tættest på at bringe sig foran. Skarpheden manglede dog, og derfor var alt stadig åbent. Mest iøjnefaldende var det, at Thomas Delaney fik et klokkeklart gult kort, da han lavede en grim eftertackling på Frederik Rønnow.

Daniel Agger og Mathias Zanka Jørgensen var midt i første halvleg inde i en nærkamp, hvor Daniel Agger skubbede Zanka omkuld. Det udmøntede sig dog ikke i nogle gule kort. På dette tidspunkt bølgede kampen frem og tilbage. Brøndby kom bedre med i kampen, men det var stadig gæsterne, der var dominerende.

De to hold gik til pausen med 0-0 på tavlen. I begyndelsen af 2. halvleg dummede Santandér sig. Først fik han et gult kort og blot et par minutter efter det gule kort gik det galt for Santandér, der fuldstændig tabte hovedet og lavede en glidende tackling på Martin Albrechtsen. Dumt af Santandér, som dermed efterlod FCK med blot ti mand i den sidste halve time.

Desværre for hjemmeholdet kunne de ikke udnytte den ekstra mand på banen, og faktisk var det gæsterne, der var tættest på at score det afgørende mål. Brøndby kunne ikke finde de nødvendige ressourcer til at skabe de afgørende chancer, og derfor endte det hele med 0-0. Et fair resultat som begge hold i sidste ende nok godt kan leve med.

Med det uafgjorte resultat er FC København igen alene i spidsen af Alka Superligaen med 31 point, mens FC Midtjylland følger derefter med 30 point. Brøndby dumpede ned på fjerdepladsen med 25 point af pont med AaB, der er på tredjepladsen.

 

INGEN KOMMENTARER