Thiago Silva tror på, PSG kan hente Messi – udelukker Neymar

Thiago Silva tror på, PSG kan hente Messi – udelukker Neymar

1323
0
DEL

Forsvarsspilleren føler, at Ligue 1-mestrene har en mere realistisk chance for at hente verdens bedste fodboldspiller eller verdens næstbedste fodboldspiller. 

Thiago Silva tror på at hente Barcelona-stjernespilleren Neymar, det ville være en tand for optimistisk og urealistisk, hvorved han føler, at Neymars holdkammerat i form af Messi eller Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo kunne være mere realistiske muligheder.

Ligue 1-mestrene forventes at hente højprofilerede spillere forud for næste sæson grundet Zlatans mulige afgang, idet han har kontraktudløb.

Alle tre Ballon d’Or-finalister har været kædet sammen med PSG, hvor Thiago Silva allerede foreslår, Ronaldo kunne skifte til Parc des Princes.

Nu har sågar hævdet, at Messi kunne være en realistisk transfer ligeså.

– Jeg kan lide Neymar rigtig meget, men jeg tror ikke, Barcelona ville tillade ham at gå, udtaler Silva til France 3.

– Det ville måske være lettere for dem at lade Messi gå. Kunne Messi komme til PSG? Ja, måske – jeg mener, hvorfor ikke?. Alt er muligt.

– Et skifte for Cristiano Ronaldo? Han er en spiller, der gør forskellen for Real Madrid. Hvis han ville være åben for at slutte sig til PSG, hjælpe os og gøre en forskel for PSG, så ja.

INGEN KOMMENTARER