Thibaut Courtois håber på jule-comeback

Thibaut Courtois håber på jule-comeback

975
0
DEL

Chelseas belgiske keeper, Thibaut Courtois, pådrog sig i midten af september en skade i højre knæ og undergik som følge heraf en operation. Genoptræningen går efter planen og han håber snart at være tilbage på grønsværen.

De forsvarende mestre fra Chelsea har på ingen måde set imponerende ud i denne sæson og indtager en øjeblikkelig 16. plads i tabellen, hele 10 point efter Manchester City på førstepladsen.

En af grundene kan være manglen på den sikre sidste skanse, Thibaut Courtois, som blev skadet til træning tilbage i september.

Nu melder den 1.99 meter høje målmand dog ud, at genoptræningen går godt og at han håber på et snarlig comeback hos The Blues:

– Mit knæ har det godt under omstændighederne. Jeg laver min genoptræning og det er tydeligt at mærke fremgang. Nu begynder jeg, i samarbejde med klubbens fysioterapeuter, at fremskynde processen, så jeg forhåbentligt kan være tilbage i december.

Indtil Courtois returnerer er det den tidligere Stoke-målmand Asmir Begovich, der vogter buret for Londonklubben.

De positive nyheder efterfulgtes dog af en trist en af slagsen for Chelsea-staben. Branislav Ivanovich pådrog sig nemlig en skade i landskampen mellem Serbien og Portugal og må se til fra sidelinjen når Chelsea tager imod Aston Villa på lørdag.

INGEN KOMMENTARER