Thomas Frank inden AGF-brag: Handler ikke om revanche, men om point

Thomas Frank inden AGF-brag: Handler ikke om revanche, men om point

644
0
DEL

Thomas Frank håber på at kunne bygge videre på Brøndbys pointstime, når de søndag aften gæster Ceres Park og Arena i Århus. 

Brøndby IF er inde i klubbens bedste periode i årevis. De seneste seks hold, som vestegnsklubben har mødt, har ikke formået at slå dem, og den pointmæssige stime håber Thomas Frank at kunne fortsætte, når de byder AGF op til dans.

Brøndby-træneren understreger dog, at det ikke handler om at revanchere sidste nederlag til rivalerne fra AGF i starten af denne sæson, men i stedet om at fortsætte de gode takter og skrabe point sammen.

– Nogle vil måske sige, at vi har revanche til gode, eftersom vi tabte herovre i starten af sæsonen, men for os handler det ikke om revanche, men om at fortsætte vores pointstime og slutte efterårssæsonen af med manér. Det starter i morgen og kræver 90 minutters fuld koncentration og dedikation på banen, siger Thomas Frank til klubbens egen hjemmeside.

Selvom det ser rigtig fornuftigt ud i Brøndby-lejren for tiden, så understreger Thomas Frank, at der er flere forbedringspunkter, som truppen fortsat arbejder på. Brøndby-træneren har særligt kvaliteten og farten i pasningsspillet for øje.
– For os gælder det om at tage initiativet i kampen og ikke afvente AGF. Vi har i efteråret lykkedes godt med vores defensiv, samtidig med at vi har vist god tålmodighed i vores opspil og skarphed i afgørende situationer. Men selv om vi har fået 25 point i de sidste 12 kampe, og at vi har meget at være tilfredse med, så er der stadig meget, der skal forbedres. Mod AGF skal vi være bedre til at holde på bolden og være spilstyrende i længere perioder af kampen. Vi skal ligeledes være bedre til både at kunne spille hurtigt og have kvalitet i afleveringerne, forklarer Thomas Frank.

Superliga-braget mellem AGF og Brøndby IF fløjtes i gang søndag kl. 18:00.

INGEN KOMMENTARER