Thomas Frank: Vi skal gribe kampen mere offensivt an

Thomas Frank: Vi skal gribe kampen mere offensivt an

1143
0
DEL

I dag spiller Brøndby IF deres sidste træningskamp i dette års Atlantic Cup. De møder svenske Kalmar FF.

Efter to nederlag mod de russiske hold Zenit og Lokomotiv Moskva skal Brøndby IF i dag spille træningskamp imod Kalmar FF.

Brøndby har mødt svenskerne fire gange før. Styrkeforholdet er lige fordelt, når de to hold mødes, da de tidligere har vundet en kamp hver, og spillet to uafgjorte kampe.

Cheftræner Thomas Frank ser frem til dagens træningskamp, og håber at kunne spille mere offensiv fodbold.

– Vi har spillet to fornuftige kampe, hvor især presspillet har fungeret tilfredsstillende. Da styrkeforholdet med Kalmar FF alt andet lige er anderledes end ved de to forrige modstandere, så handler kampen i dag om, at vi skal gribe kampen lidt mere offensivt an og fastholde bolden mere i fase 3, og så skal vi være fuldt koncentrerede, når vi slår den sidste aflevering, siger Thomas Frank til brondby.com.

Læs også: Holst efter snævert Brøndby-nederlag: Der blev gået til stålet

Det er kun to dage siden, at spillerne løb på banen mod Lokomotiv Moskva. Cheftræneren har kun haft mulighed for en enkelt træning siden. Han håber, at hans mandskab fortsætter de gode takter, og er skarpe på den sidste del af banen.

– Det er kun 48 timer siden, at vi mødte Lokomotiv Moskva, og derfor har vi kun haft én træning siden da, så jeg forventer ikke, at vi lykkedes med det hele, men jeg forventer af spillerne, at de endnu engang skal være stærke i presspillet, og så skal spillerne vise skarphed i fase 3.

Brøndby-træneren har i de foregående to træningskampe startet med to forskellige start-11. Forud for dagens kamp fortæller han, hvilken start-11 vi kan forvente.

– Vi har i kampene mod Zenit og Lokomotiv startet med to forskellige startopstillinger, og trænerstaben og jeg har fået et fint indtryk af alle spillerne. I dagens kamp mod Kalmar vil mange af de spillere, som startede inde mod Zenit, få genvalg til startopstillingen, men det er blot et udtryk for, at dem, der startede inde mod Lokomotiv, kun har haft en enkelt dag til restitution, så det er simpelthen et spørgsmål om friskhed og den rigtige dosering af den fysiske belastning for den enkelte spiller, som bliver afgørende for dagens start-11.

Læs også: Video: Alternativ målmandstræning i Brøndby – tennisbolde og ketchere involveret

Han giver ved samme lejlighed en kort status over, hvordan han synes, at opstartsfasen er gået.

– Indtil videre har opstarten til sæsonen gået efter planen. De første tre uger var der fokus på det fysiske, selvfølgelig med en masse fodbold iblandt, men grundlæggende handlede det om at bygge fysikken op blandt spillerne. Vi har presset spillerne til grænsen og sluppet uden skader, siger han.

– Næste skridt i opstarten har været denne træningslejr, hvor vi har kunnet arbejde med detaljerne i spillet, og nu skruer vi så op for arbejdet med de tre ting, som vi kommer til at arbejde med i hele foråret: Presspillet, som vi gerne vil løfte et nøk opad, og så er det fase 3 og offensive standarder, tilføjer cheftræneren, der ser frem til Superligastart 28. februar.

Læs også: Riza Durmisi: Jeg skal toppe til sæsonstart

INGEN KOMMENTARER