Thorup: Skæbnen i egne hænder

Thorup: Skæbnen i egne hænder

762
0
DEL

FC Midtjylland mødte torsdag aften overmagten. De danske mestre, ulvene fra heden, mødte Napoli i en alt andet end lige kamp. Kampen endte 5-0 til italienerne, som har været suveræne i Europa Leagues gruppespil. 

Jess Thorup, FC Midtjyllands træner, er dog fortrøstningsfuld og tror fortsat på, at ulvene kan spille sige videre fra gruppespillet. Han udtaler følgende til tv2sporten.

– Vi har stadig skæbnen i egne hænder. Vi vidste, at vi nok ikke ville få point mod Napoli. Nu handler det om at holde de andre hold bag os, og nu venter to afgørende kampe mod Legia Warszawa og Club Brugge.

Træneren har en pointe, hvis man kigger på stillingen. Napoli er stukket af i front, men FC Midtjylland befinder sig fortsat på en flot andenplads foran Club Brügge og Legia Warszawa. Kan de danske mestre finde det gamle guldspil frem, bør FC Midtjylland spille sig videre.

Eric Sviatchenko, den midtjyske forsvarskæmpe, ser da også muligheder i de kommende kampe. Han udtaler følgende til tv2sporten.

– Det bliver to helt andre kampe mod hold, som vi allerede har spillet gode kampe imod. Forhåbentlig bliver vores koncentration større, når vi møder hold, som vi føler, at vi har en chance imod. Det var ikke mod Napoli, vi regnede med at få point, og vi står stadig med en fantastisk chance for at gå videre fra gruppen.

Næste kamp i gruppespillet spilles mod Legia Warszawa d. 26 november.

INGEN KOMMENTARER