Tidligere AC Milan-målmand revser sin gamle klub

Tidligere AC Milan-målmand revser sin gamle klub

890
0
DEL

33-årige Marco Amelia afslører i et hudløst ærligt interview til Libero de mange spændinger i det milanesiske omklædningsrum

Den italienske målmand tjener i dag sit levebrød hos Chelsea, men inden han ankom til de britiske øer, nåede han at spille fire sæsoner for Milano-klubben i perioden 2010-2014.

En oplevelse, som han ikke just husker tilbage på med et smil på læben. Tværtimod.

I et interview med Libero lægger Amelia ikke skjul på sin frustration under sit ophold i Lombardiet. Han fortæller bl.a. om en episode, hvor ham og Christian Abbiati var de eneste, som skrev autografer til Milan-fansene, mens flere af spillerne nægtede at tage sig tid til dette og satte sig ind i spillerbussen.

– På vej tilbage op i bussen hørte jeg mange af spillerne lave jokes, som jeg fandt meget upassende, og jeg endte i et ophedet skænderi med Bonera (Daniele Bonera, red.), fortæller italieneren og fortsætter:

– De andre spillere nåede at skille os fra hinanden, inden jeg nåede at slå ham, men der var helt ærligt så mange spillere, som jeg havde lyst til at slå.

– Det var dog uacceptabelt, at historien blev lækket til pressen, men der var muldvarpe i spillertruppen.

Den tidligere ‘Rossoneri’-målmand fortæller endvidere, at Milano-klubben begik en kæmpe fejl ved at fyre hollandske Clarence Seedorf og tilføjer:

– Med ham var der ro og disciplin i omklædningsrummet.

Amelia har heller ikke meget tilovers for den tidligere Milan-træner og nuværende Juventus-træner, Massimiliano Allegri, med hvem han havde et ikke-eksisterende forhold til.

– Mit forhold til Allegri var ikke godt, og han snakkede aldrig til mig. Jeg prøvede på at forlade klubben, men Galliani (Adriano Galliani, red.) bad mig om at blive, slutter den ærlige italiener.

Målmandens ord er meget rammende for den milanesiske storklubs nuværende situation, hvor de hårdtprøvede Milan-fans så sent som i søndagens opgør mod Sassuolo luftede deres utilfredshed med ledelsen
På et af bannerne på San Siro stod der således:

– Træneren spiller hård og opfører sig som en sergent, men han har ikke ændret noget på banen eller i omklædningsrummet, lød det fra de utilfredse Milan-fans.

Marco Amelia ankom til Chelsea denne sommer oven på en langtidsskade til London-klubbens helt klare førstevalg i buret, Thibaut Courtois.

INGEN KOMMENTARER