Tidligere landsspiller i store problemer

Tidligere landsspiller i store problemer

772
0
DEL

Den tidligere landsholdsspiller, Jacob Laursen, er kommet i store problemer, efter at den nuværende rådgiver og spilleragent er havnet i en sag, hvor han angiveligvis skulle have snydt en norsk fodboldspiller. 

Det er ikke alt, der bliver glemt i fortiden. Dette er i hvert fald tilfældet for den tidligere Brann-spiller, Jan-Gunnar Solli, der mener, at han er blevet snydt for et større millionbeløb af den tidligere danske landsholdsspiller, Jacob Laursen.

Jacob Laursen skulle have lavet en aftale med Jan-Gunnar Solli tilbage i 2011, hvor den danske agent skulle have betalt 200.000 dollars, hvilket svarer til 1,3 millioner danske kroner. Sagen skulle omfatte et sign on-fee i forbindelse med et skifte til New York Redbulls. Pengene er dog aldrig blevet betalt, og det får nu konsekvenser for Jacob Laursen.

Dermed skal Jacob Laursen nu betale pengene tilbage, eftersom at han tilbage i marts måned blev dømt til skulle betale tilbage. Oveni beløbet er der også blevet lagt ekstra renter. Det kan dog godt blive en længere proces, da de danske myndigheder har oplyst, at Jacob Laursen har adresse i Nordirland, og derfor ingen værdier ejer i Danmark.

Jacob Laursen nåede at spille 25 landskampe for Danmark i sin aktive fodboldkarriere. Nu kan han dog se frem til at betale mange af de tjente penge tilbage, så han kan komme ud af problemerne.

INGEN KOMMENTARER