Tidligere storspiller: Guardiola kommer til Premier League

Tidligere storspiller: Guardiola kommer til Premier League

995
0
DEL

Thierry Henry er fuld af beundring af hans tidligere cheftræner i FC Barcelona, Pep Guardiola, og fortæller, at den spanske succestræner vil komme til Premier League på et tidspunkt. 

Pep Guardiolas kontrakt med FC Bayern München løber ud efter denne sæson, og rygterne om hans fremtid stjæler i denne tid megen spalteplads.

Senest har katalaneren været sat i forbindelse med Manchester City, men hovedpersonen selv har ikke ønsket at udtale sig om, hvor fremtiden ligger.

Den tidligere storspiller Thierry Henry tør dog godt gætte på, hvor den ligger.

– Jeg tror, at han pludselig vil komme (til Premier League, red.). Han er et konkurrencemenneske, og han ønsker at vinde en titel i hver eneste liga, fortæller den tidligere publikumsfavorit på Highbury til Sky Sports.

– Den (Premier League, red.) vil passe godt til ham. Han er en stor person, og han har en fantastisk spilfilosofi. Han er et eller to skridt foran, han har kontrol over det hele, og den måde, hvorpå han elsker fodboldspillet, er usammenlignlig, fortsætter Henry.

Thierry Henry ytrer sin store begejstring for Pep Guardiola og kalder ham for en af de bedste trænere, han har haft. Særligt Peps store fokus på disciplinen i spillertruppen beundrer franskmanden.

– Han er en af de bedste managere, jeg nogensinde har haft. En ting, som slår mig, og som man ikke ser, er, at han er en meget krævende, og hans disciplin sidder lige i skabet. Man behøver den mængde disciplin for at præstere på og uden for banen, forklarer Henry.

Den tidligere Arsenal-stjerne hæfter sig særligt ved de sprogkundskaber, Guardiola besidder, når han forudser spanierens indtog i Premier League.

– Han taler forresten allerede engelsk. Det er måske en af de ting, der kan give os et fingerpeg om, at han kommer (til England, red.) før eller siden, slutter Thierry Henry.

Forleden sikrede Guardiola og hans tropper Bayern Münchens sejr nummer 1.000 i Bundesligaen.

INGEN KOMMENTARER