Tidligere United-profil: Ronaldo var millimeter fra at komme tilbage til United

Tidligere United-profil: Ronaldo var millimeter fra at komme tilbage til United

679
0
DEL

Den tidligere United-profil Patrice Evra afslører i et interview til The Metro, at den portugisiske superstjerne var meget tæt på at vende tilbage til Old Trafford i 2013. Det har den franske back fået at vide af den tidligere United-træner Sir Alex Ferguson.

Hver eneste sommer, når transfervinduet åbner, håber mange, hvis ikke alle, Manchester United-fans, at Cristiano Ronaldo vender tilbage til det nordengelske. Dette er oftest ren fodboldutopi. Og dog.

I et interview til engelske The Metro afslører Patrice Evra, at han i foråret 2013, få uger inden Fergusion trak sig tilbage som United-manager, havde en samtale med den iltre skotte. I denne samtale afslørede den legendariske manager, at han var ‘99% sikker’ på, at Ronaldo ville komme tilbage til United samme sommer.

Juventus-spilleren påstår ydermere, at Ferguson fortalte ham, at han ville blive i klubben de næste fem år som klubbens manager. Dette fik den rutinerede franskmand til at tro på, at United-mandskabet på ny ville kunne vinde trofæet med de store ører, Champions League.

Selvom den nuværende Real Madrid-stjerne gang på gang rygtes til Old Trafford, synes skiftet tilbage til det engelske at være en kende urealistisk.

Ronaldo nåede i sine seks år i Manchester at spille 186 kampe, hvor han scorede i de 84 af dem.

INGEN KOMMENTARER