Top 10: De bedste fodboldcitater

Top 10: De bedste fodboldcitater

3828
0
DEL

Sambabold.dk bringer her et bud på en top 10-liste over de bedste fodboldcitater i historien. 

Der er et hav af citater at vælge imellem, men nogle er alligevel bedre end andre. Få her Sambabold.dk’s bud på, hvordan sådan en top-10 kan se ud.

1) »Pausen er opfundet for at minde os om, hvordan livet ville være uden fodbold.« – Coca-Cola-reklameslogan i England i midten af 1990’erne.

2) »Jeg nægter at tro på, at Gud i sine mange gøremål også har en pokalkamp i anden runde på dagsordenen. Vi vil da også gerne have hjælp fra Vorherre, men det er ikke vores plan A. Vi er nødt til at levere en indsats først, før vi kan tillade os at håbe på spirituel doping.« Troels Bech før en pokalkamp mellem OB og den kristne klub FC Udfordringen. Troels Bechs OB-mandskab besejrede dem med 9-1.

3) »Tag den bandage af. Og hvad mener du med DIT knæ? Det er Liverpools knæ.« – Forhenværende Liverpool-manager Bill Shankly til Tommy Smith.

4) »Han tårnede sig over mig, og de andre spillere dækkede sig for øjnene. Jeg kiggede op på ham og tænkte: ‘Hvis han slår mig, så er jeg død’.« – Sir Alex Ferguson om en diskussion, han havde med Peter Schmeichel i Manchester Uniteds omklædningsrum.

5) »De ting, han kan med en fodbold, kan jeg gøre med en appelsin.« – Zlatan Ibrahimovic om John Carew.

6) »Fodbold er et simpelt spil; 22 mænd jagter en bold i 90 minutter, og i sidste ende vinder tyskerne.« – Gary Lineker 

7) »I 1969 holdt jeg op med at drikke og jage damer. Det var de værste 20 minutter i mit liv.« – George Best om sin tid som ædru.

8) »Fodbold er en kampsport, og kan man ikke tåle mosten, så må man sgu spille ludo« Preben Elkjær 

9) »Folk buher af mig, fordi jeg ser godt ud, er rig og er en fantastisk fodboldspiller. De er jaloux på mig.« – Cristiano Ronaldo 

10) »Jeg føler mit hjerte brænde. Det er som at gå i seng med Julia Roberts.« Diego Maradona om at se sin gamle klub Boca Juniors spille.

 

INGEN KOMMENTARER