Tottenham nedlagde kæmperne fra Watford til sidst

Tottenham nedlagde kæmperne fra Watford til sidst

667
0
DEL

Tottenham er inde i en rigtig god spillemæssig periode i Premier League. I dag tog holdet endnu en stor skalp, da de på udebane mod formstærke Watford vandt med 2-1. 

I dag skulle Tottenham med danske Christian Eriksen på bænken forsøge at vinde over formstærke Watford, dr har gjort det forrygende på det seneste. London-klubben kæmpede hårdt for at få alle tre point, men til sidst lykkedes det at nedlægge kæmperne fra Watford, og så kunne gæsterne tage alle tre point og tredjepladsen i Premier League.

Kampen begyndte også med en lille dominans til gæsterne. Den dominans grundlagde Tottenhams 1-0 mål, da Lamela dukkede op efter et kvarters spilletid, og så var gæsterne pludselig i front.

Watford kæmpede sig tilbage i kampen, og hjemmeholdet fightede hele kampen i gennem. Måske også lidt for meget. I hvert fald lavede hjemmeholdet grimme frispark.

Kort før pausen dukkede Watfords topscorer Ighalo op og nigerianeren gjorde det, som han har været bedst til i denne sæson, og så kunne angriberen score sit 14. sæsonmål i år. Imponerende af den nigerianske angriber.

Efter pausen fortsætte kampbilledet fra første halvleg. Watford fightede og fightede, måske også lidt for meget. I hvert fald fik holdet hurtigt tre gule kort. Nathan Ake ville også lege med i den hårde fight, og det gjorde han lidt for meget. I hvert fald blev backen ganske korrekt udvist efter en hensigtsløs aktion, hvor han på ingen måde tog hensyn til sin modstander.

Nu var det for alvor opad bakke for hjemmeholdet, der aldrig fandt rytmen i sit spil. I stedet var det gæsterne, der hele tiden byggede spillet op. Christian Eriksen lå og fordelte boldene rigtig godt.

Hjemmeholdet lagde sig dog ikke ned, og holdet fightede lige til det sidste. Det var da også et forkert dømt mål, der i sidste ende skulle sikre gæsterne sejren.

Indskiftede Son dukkede op med et finurligt hæl-spark, og så kunne gæsterne løbe med sejren til aller sidst. En hård skæbne for hjemmeholdet, der gennem hele kampen havde fightet, og faktisk havde de fortjent det ene point. Hvad værre var, at Tottenhams målscorer, Son, rent faktisk var i en offside-position, da han lagde bolden i mål.

Med sejren er Tottenham nu oppe på Premier Leagues tredjeplads, og hvis man før kampen var begyndt at snakke top fire-placering til Spurs, så skal man i en grad tage holdet alvorligt i mesterskabskampen efter den sene sejr i dag.

INGEN KOMMENTARER