Toutouh: Nærmest i topform

Toutouh: Nærmest i topform

639
0
DEL

Youssef Toutouh er efter en svær sæsonstart endelig ved at finde topformen, og det har smittet af i de seneste kampe, hvor midtbanespilleren har haft en hovedrolle hos FC København. Det glæder Toutouh, der mener, at han næsten er, hvor han skal være.

Han har førhen vist prøver på sit store talent, men det er ikke alt, der er gået efter planen for Youssef Toutouh. Nu er han ved at genfinde sig selv på FCK-holdet, og hovedpersonen selv er ikke et sekund i tvivl om, at han er ved at være i topform.

– Der er mange ting, der lykkes for tiden. Nu scorer jeg heldigvis også mange mål. Jeg synes, jeg viser rigtig stort overskud, og jeg lykkes med alle mine aktioner. Det hele går lidt op i en højere enhed for mig for tiden, fortæller Youssef Toutouh til FCKs hjemmeside.

– Jeg har rigtig meget selvtillid lige nu. Holdet hjælper mig også rigtig godt på vej. Jeg har det rigtig godt for tiden, og jeg er næsten i topform. Jeg er en type, der godt kan lide at drible, og det har givet mig meget, at jeg kan få lov til at udfylde den rolle, som jeg føler, jeg er bedst til.

Youssef Toutouh har i denne sæson spillet 12 kampe for FC København, og derudover er det blevet til fire mål og en enkelt assist for københavnerne.

INGEN KOMMENTARER