Townsend vender tilbage til Tottenham-mandskabet

Townsend vender tilbage til Tottenham-mandskabet

738
0
DEL

Den engelske landsholdsspiller har været droppet af Spurs-manageren, efter han var i diskussion med klubbens sundhedstræner, men er nu vendt tilbage til truppen. 

Andros Townsend har sluttet sig til Tottenhams førstehold igen, efter han er blevet taget til nåde af manager Mauricio Pochettino forud for søndagens kamp hjemme mod West Ham. 

Den 24-årige har ikke været i overvejelserne til udvælgelse, siden han faldt ud med klubbens sundhedstræner i kølvandet på Spurs’ 3-1-sejr over Aston Villa den 2 november. 

Townsend var afbilledet tilsyneladende diskuterende og i heftig verbal duel med Nathan Gardiner, da de luntede af efter kampen, hvor han forblev udskifter hele kampen igennem. 

Efter han ikke har været i overvejelserne til de sidste to kampe mod Anderlecht og Arsenal, så har Pochettino indvilget i at tage ham til nåde, efter han accepterede englænderens undskyldning.

– Andros startede træning med gruppen igen i tirsdags, udtaler Spurs-manageren til flere engelske medier.

– Der var et problem, som han så har undskyldt for. Han er stadig ung og har brug for at forbedre sig. For mig personligt, så glem fortiden. Hvis han fortjener at være på holdet, så er det ikke et problem. 

INGEN KOMMENTARER