Tre dilemmaer til Brøndby-profil: Hvad gør du?

Tre dilemmaer til Brøndby-profil: Hvad gør du?

2959
0
DEL

Brøndby IF har lavet en serie på klubbens egen hjemmeside, hvor de udfordrer en række spillere med tre dilemmaer, som de så skal svare på. Denne gang er det blevet angrebsprofilen Teemu Pukkis tur.

1) Jeres målmand har fået rødt kort, og I har brugt alle udskiftninger. Du bliver spurgt, om du vil tage handskerne på resten af kampen. Hvad gør du?

– Selvfølgelig siger jeg ja! Jeg synes, at jeg er en ret god målmand, hvis jeg selv skal sige det. Men nu har vi jo Holst (Frederik red.) i truppen, og han har jo allerede vist sine evner som målmand, da der var brug for ham på Cypern.

2) Det er sidste runde af ligaen. Du og en anden spiller deler topscorerlisten. Undervejs i kampen får I tilkendt et straffespark. Du er ikke holdets normale straffesparksskytte, men du ved også, at du kan vinde topscorerprisen ved at score på straffesparket. Hvad gør du?

– Lige i den situation vil jeg nok spørge om lov til at sparke. Jeg vil selvfølgelig gerne vinde topscorerprisen, men det afhænger også af kampen. Hvis vi fører stort og er sikker på sejren, vil jeg helt sikkert gerne sparke. Hvis det derimod er et meget vigtigt straffespark, som kan afgøre mesterskabet vil jeg naturligvis overlade det til den normale straffesparksskytte. Holdet kommer før den enkelte spiller og personlige priser.

3) Du finder ud af, at din træner har udset dig en en startplads på midtbanen på trods af, at du har spillet i angrebet hele din karriere. Hvad gør du?

– Jeg vil tage imod udfordringen. Bare det ikke er i en defensiv rolle på midtbanen – mine spidskompetencer er i det offensive spil. Jeg er angriber og har spillet angriber hele min karriere, men selvfølgelig er jeg frisk på at prøve en ny position, hvis træneren ønsker det.

Finske Teemu Pukki har haft et flot efterår i Brøndby IF og står noteret for syv kasser i Alka Superligaen.

INGEN KOMMENTARER