Tysk legende forsvarer Leon Andreasen

Tysk legende forsvarer Leon Andreasen

811
0
DEL

Det tyske fodboldforbund DFB gik for et par dage siden ind i sagen om Leon Andreasens scoring for Hannover 96 mod FC Köln, da denne blev lavet med armen. Nu kommer der støtte til danskeren fra en uventet kant.

Den tyske legende og nuværende sportsdirektør i Bayer Leverkusen, Rudi Völler, mener at det er en forkert beslutning af det tyske forbund at gå ind i sagen om det omdiskuterede mål:

– Jeg mener, at det er en forkert og for hård beslutning, siger han ifølge nyhedsbureauet dpa.Træning

På trods af støtten fra den tidligere tyske bomber er der stor sandsynlighed for, at det hele ender med en karantæne eller en anden type straf til den danske midtbanespiller.

I 2004 scorede Oliver Neuville nemlig et lignende mål med hånden for Borussia Mönchengladbach, og fik to spilledages karantæne for usportslig adfærd.

Leon Andreasen har oven i købet indrømmet at han tog armen i brug for at score:

– Der var klart hånd på bolden. Jeg mærkede bare, at noget ramte mig på armen, men det hele gik så stærkt, sagde Andreasen til tysk tv efter opgøret.

Læs også: Leon Andreasen bliver undersøgt

Dommeren i opgøret, Bastian Dankert har også udtalt at det var en fejl at han anderkendte målet, der betød at Hannover 96 vandt kampen og strøg op på en 14. plads i Bundesligaen.

INGEN KOMMENTARER