Udeladt Brøndby-back: Jeg savner at spille

Udeladt Brøndby-back: Jeg savner at spille

687
0
DEL

Frederik Holst har i denne sæson ikke fået meget spilletid i Brøndby, og det skyldes, at drengene fra Vestegnen i sommerens transfervindue hentede Johan Larsson til klubben, og det er primært svenskeren, der har stået for spilletiden på backen.

Igennem de sidste par sæsoner har Frederik Holst været en af Brøndbys profiler, men i denne sæson er den unge back røget ud i kulden hos Thomas Frank, og i stedet har Johan Larsson været førstevalget på backpositionen. Nu taler U21-landsholdsspilleren ud om den manglende spilletid.

– Jeg fik godt med spilletid i starten af sæsonen, men efter der kom nogle tilbage fra skader, har jeg primært set til ude fra bænken, og det har ikke været specielt sjovt, udtaler Frederik Holst til bold.dk.

– Jeg har ikke gjort mig de helt store tanker om, hvornår det skal ske, og hvor jeg skal hen, men kommer der et bud, som Brøndby kan gå med til, hvad end det er et salg eller leje, så er jeg åben for det. Jeg savner at spille fodbold hver weekend og vil gerne til et sted, hvor min chance for at spille er større.

Frederik Holst har i denne sæson fået spilletid i 10 kampe for Brøndby, men det er kun sket tre gange, at U21-landsholdsspilleren har været i startopstillingen. I sidste sæson spillede Holst hele 28 Superligakampe for de blå-gule.

INGEN KOMMENTARER