Uffe Bech efter sin straf: Er kommet videre

Uffe Bech efter sin straf: Er kommet videre

1029
0
DEL

Uffe Bech er atter tilbage i Hannover 96’s førsteholdstrup efter en intern disciplinærstraf, og den unge dansker er kommet videre og har lært af episoden. 

22-årige Uffe Bech blev degraderet til Hannovers U23-mandskab som følge af, at den gennembrudsstærke offensivspiller blev opdaget i at tage på restaurantbesøg, efter han havde meldt afbud til en kamp mod Dortmund grundet påstået sygdom.

Nu er Uffe Bech dog tilbage i varmen, og den tidligere FC Nordsjælland- og Lyngby-profil ræsonnerer nu over sin tænkepause.

– Da jeg fik straffen, stod det klart for mig. Jeg må være mere fokuseret og arbejde endnu hårdere for at kæmpe mig tilbage. Jeg vil give noget tilbage til holdet, og det er op til mig selv at bevise, at jeg kan det, fortæller Bech i et interview med tyske Bild.

Den flamboyante kantspiller forklarer, at han sammen cheftræner Michael Frontzeck har lagt episoden bag sig og er kommet videre.

– Træneren sagde til mig, at sagen ville være glemt, når jeg var tilbage på holdet. Og sådan er det også nu, slutter Bech.

Uffe Bech står hidtil kun noteret for en enkelt Bundesliga-kamp for Hannover.

INGEN KOMMENTARER