Uimponeret Ståle: Vi var for dårlige

Uimponeret Ståle: Vi var for dårlige

852
0
DEL

Trods videre avancement i DBU Pokalen efter 2-1-sejren over FC Fredericia var det ikke en helt tilfreds Ståle Solbakken, pressen mødte efter kampen. 

F.C. København gik forventeligt videre i pokalturneringen, men de danske vicemestre spillede langt fra en imponerende kamp, og 1. divisionsholdet fra Fredericia voldte københavnerne problemer undervejs, og kampen blev først afgjort efter forlænget spilletid.

Avancementet var manager Ståle Solbakken givetvis ganske tilfreds med, men kvaliteten i spillet var til gengæld mangelfuldt ifølge nordmanden.

– Det første og sidste kvarter af den ordinære kamp er gode, og så kontrollerer vi kampen udmærket, da først vi kom tidligt foran i forlængelsen. Vores forsvarsspil var dog alt for dårligt i den sidste halve time før pausen, og vi har alt for stor afstand mellem kæderne, så vi lukker dem frem til tre store chancer, siger Ståle Solbakken til fck.dk.

– Og til sidst udligner de, mens Danny ligger uden for til behandling, og vi spiller ti mod elleve. Anden halvleg er generelt bare dårlig, og vi har vel kun en chance til Ludwig i starten og en til Kusk i overtiden. Men vi blev trods alt bedre det sidste kvarter, fortsætter den højtråbende FCK-manager.

Efter sejren over FC Fredericia torsdag aften skal F.C. København krydse klinger med Randers FC for at sikre sig en billet til semifinalerne i turneringen.

INGEN KOMMENTARER