United-flop snakker ud om skiftet: Jeg havde nogle problemer med folk i...

United-flop snakker ud om skiftet: Jeg havde nogle problemer med folk i klubben

854
0
DEL

Manchester United-floppet Angel Di Maria fortæller åbenhjertet i et interview med Marca, at han aldrig havde en intention om at forlade Real Madrid, og at han havde problemer med nogle personer i Manchester United.

Mere end 600 millioner danske kroner kostede Angel Di Maria at købe fri af Real Madrid for Manchester United.

Starten i Premier League forløb egentlig ganske udmærket for de dengang detroniserede mestre, men langsomt blev det hverdag for argentineren, og driblingerne og sammenspillet med holdkammeraterne lykkedes ikke længere. Det kostede Di Maria en startplads, og gennem det meste af foråret var den dyrtindkøbte verdensstjerne reduceret til en bænkevarmer.

Hovedpersonen forsøger nu i et interview med Marca selv at sætte ord på, hvad der gik galt.

– Min intention var altid at blive i Real Madrid. Jeg havde ikke det bedste forhold til Florentino Perez (Real Madrids præsident, red.), indleder Di Maria med at fortælle, inden han snakker videre om tiden i Manchester United:

– Jeg startede rigtig godt (i Manchester United, red.), men så fik jeg nogle problemer med folk i klubben. Jeg blev smidt på bænken, men sådan er det i fodbold. Efter indbruddet i mit hus fik alting mig til hurtigt at ville forlade det hele hurtigt.

Angel Di Maria ser trods modgangen positivt på fremtiden og virker til oprigtigt at tro på projektet i PSG. Den lynhurtige offensivspiller forsikrer endvidere, at den franske hovedstadsklub vil spille modigt og offensivt på Bernabeu, når Real Madrid og PSG tørner sammen i fjerde gruppespilskamp i Champions League i næste uge.

– PSG kan vinde Champions League. Spillerne vil have trofæet, og klubben vil have det. Vi kommer til at se et modigt PSG-mandskab på Bernabeu, forsikrer Di Maria.

Selvom Real Madrid er et overstået kapitel for Angel Di Maria glemmer han ikke den specielle atmosfære, klubben og stadion var omgivet af. Scorer han på Bernabeu, vil han heller ikke fejre det af respekt for fansene og tidligere medspillere.

– Jeg vil ikke glemme fansene i Real Madrid. Det bifald, der var i min sidste kamp, var speciel, og jeg vil altid være taknemmelig over for Real Madrids fans. Hvis jeg scorer, vil jeg ikke fejre det. Det handler om respekt for de mennesker, der var mine fans og medspillere, slutter den flamboyante midtbanespiller.

PSG måtte slippe næsten en halv milliard kroner for at købe Di Maria fri i sommer.

INGEN KOMMENTARER