United-komet vinder Golden Boy-pris

United-komet vinder Golden Boy-pris

628
0
DEL

Manchester Uniteds Anthony Martial er blevet hæderkronet med Golden Boy-prisen, som er en pris, der gives til det største talent i europæisk fodbold. 

Folk måbede verden over, da Anthony Martial blev præsenteret i Manchester United med et prisskilt, der med årerne løber op i 60 millioner pund, men talentet har været åbenlyst hos den franske spydspids, der også fik en imponerende start på tilværelsen i Premier Leauge.

Martial scorede et smukt mål, der bedst kunne associeres med en vis Thierry Henry, mod ærkerivalerne fra Liverpool. Generelt fik den unge franskmand en rigtig god start på sit Premier League-eventyr, og det hædres han nu for.

Således står Anthony Martial tilbage som vinderen af den prestigefyldte Golden Boy-pris.

Prisen gives til den spiller i Europa, der er bedst, og så skal han være under 21 år gammel, og det er Tuttosport, der i sin tid opfandt prisen, og det er de 30 største aviser i verden, der er med til at afgøre, hvem der får hæderen.

Anthony Martial blev hentet til Manchester United fra Monaco i sommer for en overgangssum i omegnen af 30 millioner pund, men det kan stige til det dobbelte grundet nogle klausuler, man forventer bliver aktiveret.

INGEN KOMMENTARER