United-legende: Der manglede kvalitet

United-legende: Der manglede kvalitet

832
0
DEL

Den tidligere engelske landsholdsspiller og United-legende Paul Scholes mener ifølge goal.com at `The Red Devils´, spillede Champions League-kampen i Moskva helt forkert.

Den tidligere Manchester United-midtbanespiller Paul Scholes kritiserer sin gamle klub i klare vendinger efter 1-1-resultatet mod CSKA Moskva onsdag aften.

Louis van Gaals tropper kom bagud 1-0, på et straffespark i første halvleg og fik udlignet til slutresultatet 1-1, på et hovedstød af Anthony Martial efter 65 minutter.

Men Scholes, der har vundet Champions League to gange, var slet ikke imponeret over van Gaals taktiske plan:

– Der var ingen kvalitet på United-holdet, ingen bevægelse. Folk løb ikke for hinanden. Er det den måde de gerne vil spille på?

Scholes var heller ikke tilfreds med holdets offensive midtbane:

– Det hele var spil på tværs af banen. Jeg kan ikke huske en eneste fremadrettet aflevering til Rooney. Man har midtbanespillere, der kan løbe i Ander Herrera, Jesse Lingaard og Anthony Martial – de skal bare give bolden til Rooney og løbe, men der er ikke én af dem, der tænker på at løbe i dybden!”

Efter opgøret ligger Manchester United på andenpladsen i Champions Leagues gruppe B, mens CSKA Moskva indtager tredjepladsen.

Paul Scholes spillede ikke mindre end 718 kampe for Manchester United og vandt Champions League to gange med klubben.

INGEN KOMMENTARER