United og Chelsea delte i medrivende opgør

United og Chelsea delte i medrivende opgør

751
0
DEL

Manchester United og Chelsea delte i porten efter en medrivende affære på Old Trafford med tempofyldt fodbold og hårde, engelske tacklinger. Målene udeblev, men fansene blev alligevel forkælet her i juletiden.

Nulløsninger i fodboldkampe får sjældent fodboldelskere til at falde bagover på stolen af bar begejstring, men taget både Manchester Uniteds og Chelseas krise i betragtning var det en ganske underholdende kamp, der udspillede sig på Old Trafford mandag aften.

Manchester United virkede nærmest forvandlet fra dommer Atkinsons første fløjt. Tempo, variationer, dynamik og en vilje til at ville sætte bolden på spil var hovedingredienserne i bombardementet mod Chelseas felt.

Læs også: Arsenal fik genrejsning på cruise control imod Bournemouth

Kampen var dårligt begyndt, før Juan Mata kanonerede en bold mod mål, der kyssede overliggeren. Så var Chelsea ligesom advaret.

Efterfølgende diskede David De Gea op med en verdensklasseredning for at parere John Terrys hovedstødsforsøg.

Læs også: Tottenham nedlagde kæmperne fra Watford til sidst

Det var Manchester United, der i størstedelen af første halvleg dominerede, men en veloplagt Eden Hazard fik også testet, om Manchester Uniteds forsvar nu var vågent.

Udover godt og fritflydende angrebsspil, som især blev udført af hjemmeholdet, var det også en fysisk betonet kamp. Hårde tacklinger blev sat ind, og særligt Ander Herrera lænede sig op af et rødt kort gennem første halvleg.

Efter pausen var det Chelsea, der lagde bedst ud. Et par minutter var blot spillet, før David De Gea måtte vise sig fra sin bedste side med en dobbeltredning. Først parerede han et skud fra en fremstormende Pedro, og efterfølgende tog spanieren sig af opfølgningen fra landsmanden Azpilicueta.

Læs også: Stoke snød Everton i vanvittig målfest

Efter en hektisk start på anden halvleg for Manchester Uniteds vedkommende fik ‘The Red Devils’ igen styr på kampen og fik presset gæsterne fra Chelsea i bund i store perioder af kampen.

Efter en lille time blev det trængt nede i Chelseas felt, og så måtte Willian tage armen i brug for at få styr på en drilsk og hoppende bold. Dommer Atkinson overså dog situationen, hvorfor forseelsen ikke blev straffet.

Kampen bølgede frem og tilbage, hvilket man også kunne mærke havde en afsmittende effekt på lægterne.

Med en halv time igen slog Chelsea en af flere kontraer, og det var serbiske Nemanja Matic, der fik friløberen mod Manchester Uniteds mål, men midtbanestyrmanden hamrede over mål på det skammeligste.

Unge Borthwick-Jackson slog med fire minutter igen et veludført indlæg ind mod Wayne Rooney, der tæt under mål alligevel formåede at brage bolden over målrammen.

Manchester United leverede en præstation, som vel ikke er set bedre i denne sæson. Variationer og dynamik i angrebsspillet, som ellers hidtil har manglet. Begge hold vil være tilfredse med et point i en svær og hektisk periode.

INGEN KOMMENTARER