United-profil frygtes ude

United-profil frygtes ude

599
0
DEL

Manchester United har haft en fin sæson indtil videre, og det virker som om, at Louis Van Gaals tropper har fundet deres fundament igen. Nu er der til gengæld dårlige nyheder for de røde, da en af de markante profiler frygtes ude med en skade.

Michael Carrick har været en markant profil i Manchester United gennem de seneste år. Nu frygtes den stærke midtbanegenerel ude af stand til at spille, da han døjer med et beskadiget ledbånd.

– Jeg går ind til kampen på tirsdag med lidt bekymringer. Midtbanen er allerede meget, meget smal, og vi har nu tabt endnu en spiller i Michael Carrick, siger Hodgson til Sky Sports.

– Vi tror, at han har vredet om på sin ankel, og normalt betyder det, at ledbåndet er beskadiget. Vi må få det scannet. Vi håber, det ikke er så alvorligt, men vi holder ham ude af kampen tirsdag.

Michael Carrick er efterhånden blevet 34 år. På tirsdag spiller England en venskabskamp mod Frankrig, og trods omstændighederne nede i Paris i går, så forventer man, at kampen spilles, og det er med Carrick i truppen.

 

INGEN KOMMENTARER