United-stjerne: Tror ikke på Ronaldo-comeback

United-stjerne: Tror ikke på Ronaldo-comeback

717
0
DEL

Manchester Uniteds Juan Mata tror ikke på, at Cristiano Ronaldo gør comeback på Old Trafford. 

‘Silly Season’ har vanen tro budt på rygter om en snarligt comeback til Premier League og Manchester United for Cristiano Ronaldo, men spørger man Juan Mata, virker det usandsynligt.

– Jeg tror ærlig talt, at det er svært at få det til at ske, svarer Mata, da Goal adspørger ham, hvorvidt han tror, Cristiano Ronaldo vender hjem til Old Trafford.

– Respekten og beundringen, som folk i Manchester har for Cristiano, er utrolig. Man ser det på træningsanlægget, på stadion, med så mange billeder af, da han vandt alle disse titler her, og han gjorde det så godt på et personligt niveau også, fortsætter spanieren.

Juan Mata nærer også selv stor beundring for Cristiano Ronaldo, selvom han hellere vil fokusere på de spillere, der er i Manchester United på nuværende tidspunkt.

– Men det er kompliceret med ham i en klub som Real Madrid. Jeg tror, at han er glad der. Han er afgjort en spiller, som gør en forskel i en hvilken som helst liga. Men det er meget kompliceret for tiden. Jeg foretrækker at fokusere på spillerne, der er her nu, og om at spille godt og opnå klubbens målsætninger, slutter den spanske kreatør i interviewet med Goal.

Cristiano Ronaldo skiftede i 2009 fra Manchester United til Real Madrid for en sum på omkring 700 millioner kroner.

INGEN KOMMENTARER