United-stopper tvivlsom til weekenden

United-stopper tvivlsom til weekenden

1037
0
DEL

Manchester Uniteds Paddy McNair meldes tvivlsom til den kommende runde, hvor de 20-foldige mestre skal på besøg hos Everton. Den nordirske midtstopper pådrog sig nemlig en skade i søndagens kvalifikationskamp mod Finland. 

Louis van Gaal har fortsat ikke fundet den rette kur til sin trup, så de slipper for de store skadesproblemer, de er havnet i igen og igen de seneste sæsoner, og nu kan den hollandske Manchester United-manager atter tilskrive en ny spiller på lazarettet, som ellers var blevet barberet lidt op til denne sæson.

Således bekræfter en talsmand fra det nordirlandske fodbodforbund, at Paddy McNair fortsat befinder sig i Helsinki, hvor søndagens landskamp blev afviklet, idet han pådrog sig en mindre skade i kampen, og den talentfulde centerback ventes først tirsdag at rejse tilbage til England for at samles med holdkammeraterne i Manchester United.

Paddy Mcnair skulle angiveligt have pådraget sig skaden i indledningen af kampen, men spillede efterfølgende videre på den, indtil han kort efter anden halvlegs start måtte lade sig udskifte, fordi smerterne blev for store.

Foruden Paddy McNair, som endnu er tvivlsom til udekampen i Merseyside den kommende weekend, tæller Manchester Uniteds skadesliste også profilerne Wayne Rooney, Michael Carrick og Bastian Schweinsteiger, men de tre sidstnævnte forventes at blive klar til kampen.

INGEN KOMMENTARER