United-talent risikerer at ende ligesom Di Maria

United-talent risikerer at ende ligesom Di Maria

726
0
DEL

Memphis Depay var af mange udråbt til det nye store talent i fodbold-Europa, men han har indtil videre kun vist glimt af de ting han præsterede kamp efter kamp i Holland. Det kan ende galt for ham, mener Louis Van Gaal.

Manchester United fans jublede hele verden rundt, da nyheden om Memphis Depays tilgang til holdet brød ud. For 25 mio. £ havde United sikret sig en spiller, der havde taget hele den hollandske liga med storm, da han blev topscorer for PSV og i ligaen.

Det har dog indtil videre ikke været det store, vi har set fra Memphis, og han kan risikere at ende ligesom Angel Di Maria, der blev hentet til for svimlende 59,7 mio. £, men sæsonen efter blev han solgt med et tab på 15 mio. £. Ifølge Louis Van Gaal, er det et spørgsmål om, hvorvidt man kan tilpasse sig holdets mentalitet og filosofi. Det skriver The Mirror.

– Vi har set, at nogle spillere ikke kan tilpasse sig holdets filosofi. Det kan man ikke vide i forvejen, når man køber dem. Du er nødt til at vente og se. Det skete med Angel Di Maria og Falcao.

Han udtaler også, at holdets assistent, Ryan Giggs, har taget en snak med Mempis Depay om, hvad der skal, for at man rigtigt kan falde til som fodboldspiller i Premier League.

Indtil nu, må vi bare håbe at han kan ramme det niveau, som han viste i Holland. Både for ham selv og for Manchester Uniteds økonomi.

INGEN KOMMENTARER