Utilfreds West Ham-manager: Det var uacceptabelt

Utilfreds West Ham-manager: Det var uacceptabelt

761
0
DEL

West Ham-manager Slaven Bilic var mildest talt ikke tilfreds, efter at han så sit hold tabe med 2-0 til Watford. Kroaten betegnede præstationen som uacceptabel. 

West Ham-fansene havde med holdets fantastiske udebaneform i baghovedet forventet noget stort, da de drog til Watford, men de endte i stedet med at drage hjem til London med et 2-0-nederlag i bagagen.

Manager Slaven Bilic var bestemt heller ikke tilfreds med hverken præstationen eller udfaldet, og det fik spillerne også at vide.

– Det var en kollektivt dårlig dag. Jeg fortalte spillerne, at det var uacceptabelt for at sikre, at det var en engangsoplevelse, fortæller en stærke utilfreds Slaven Bilic ifølge Sky Sports.

– Man kommer til at tabe kampe i denne liga, men vi var ikke gode i dag bortset fra de første to minutter. Vi gav dem sejren. Warford have masser respekt for os, men da de lugtede, at vi ikke gav fuld gas, og at vores bevægelser og afleveringer var for langsomme og bagudrettede, så så de deres mulighed for at få ram på os, fortsætter West Ham-manageren.

– Vi lærte en lektie, og jeg ser ingen grund til, hvorfor vi ikke skulle komme tilbage og spille, som vi har gjort hidtil, slutter Bilic.

West Ham ligger efter 11 runder nummer 5 i Premier League.

INGEN KOMMENTARER