Utilfreds Zimling: Ikke en optimal situation

Utilfreds Zimling: Ikke en optimal situation

662
0
DEL

Niki Zimling har ikke haft det nemt i Mainz i denne sæson, og danskeren er faldet helt ud i kulden hos træneren, der ikke tror specielt meget på den danske midtbanedarling. 

Martin Schmidt der er Mainz’ træner indikerede forleden, at danske Niki Zimling skulle tage en samtale med ham, hvis han ønskede at forlade klubben, og den 30-årige dansker er ikke i tvivl om, at opholdet i det tyske ikke er optimalt lige nu.

– Det er lidt svært at forholde mig til, hvad træneren har sagt i en avis. Han må jo sige det til mig, hvis han vil sige noget, siger Zimling til bold.dk.

Niki Zimling svarer ligeledes på Bold.dks spørgsmål om, hvad fremtiden bringer, da midtbanespilleren ikke har været på holdkortet i Mainz op til flere gange i denne sæson.

– Nu afventer jeg sidste kamp i år, og derefter skal jeg på juleferie og nyde den med min familie. Derefter sætter jeg mig ned med min rådgiver og snakker om hvilke muligheder, der er, siger Zimling.

Niki Zimling har tidligere optrådt i Superligaen for blandt andet Brøndby og Esbjerg, og det er da ikke helt usandsynligt, at den 30-årige midtbanespiller vender hjem til Danmark.

INGEN KOMMENTARER