Valbuena står stærkt i sagen om sexvideo-afpresning

Valbuena står stærkt i sagen om sexvideo-afpresning

1125
0
DEL

I den seneste tid har man kunne læse en nærmest uendelig mængde artikler om Real Madrids franske stjernespiller Karim Benzemas indblanding i en sag om afpresning. Sagen drejer sig om en sexvideo, hvori den franske landsholdsspiller Mathieu Valbuena og hans kone skulle medvirke. Derimod har der været meget stille fra hovedpersonen selv, hvilket der blev rodet en smule bod på fredag.

I løbet af et interview med den franske radiostation RMC, forklarede Valbuenas advokat Didier Domat at hans klient ikke kan udtale sig før han, for en dommer, har afgivet vidneforklaring. Denne vidneforklaring skal omhandle en samtale mellem Valbuena og hans franske landsholdskollega Karim Benzema, der nu er sigtet for medvirken til afpresning. Samtalen skulle eftersigende have fundet sted i begyndelsen af oktober, hvor både Benzema og Valbuena var på landsholdstjeneste. Det er derudover også denne samtale, der skulle have givet Benzema en rolle i denne kedelige sag.

Da han blev spurgt, hvorvidt Valbuena er ivrig efter at få afsluttet sagen hurtigst muligt, antydede Domat, at der nok vil gå et par måneder før der endegyldigt kan blive lagt låg på sagen. Han tilføjede ydermere det vigtige aspekt, at det franske landshold ikke burde give efter for afpresning, hvilket ifølge Domat er særligt relevant når der er tale om en borger, der repræsenterer sit land i professionel sport.

– Vi håber at de franske sportsinstitutioner støtter Mathieu og understreger vigtigheden af denne sag i forhold til at genopbygge moralen i fodbold. Hvis dette ikke sker, så vil der være grund til at bekymre sig om fremtiden for fransk fodbold, udtalte altså Didier Domat.

Domat påstod også at Valbuena, efter omstændighederne, har det godt og at han gjorde det rigtige ved ikke at give efter for den afpresning, der altså truede med at offentliggøre en video, hvori Valbuena gennemfører aktiviteter af seksuel karakter med sin partner, hvis ikke han betalte afpresserne.

Mathieu Valbuena er desuden skuffet over ikke at være blevet udtaget i forbindelse med det franske landsholds trup til de to forestående venskabskampe. Han forstår dog godt landstræneren Didier Deschamps beslutning, der efter al sandsynlighed er truffet på baggrund af den skandale, der i øjeblikket udspiller sig.

INGEN KOMMENTARER